Strategiesessie

Om gericht in te kunnen spelen op de behoeften van jouw ideale klant is vaak meer nodig dan een goed idee. Het verschil tussen succesvolle en minder succesvolle ondernemers zit hem vaak niet in de kwaliteit van het aanbod, maar in de mate waarop het strategisch gezien allemaal klopt.

Om dat strategische stukje weer helder te krijgen, kan het helpen als iemand met je meedenkt en waarmee je kunt sparren, zodat die goede ideeën weer zichtbaar worden.

In een strategiesessie gaan we een uur lang full focus met jou en jouw business aan de slag! Het doel is om de basis van jouw business (opnieuw) helder te krijgen. Samen kijken we hoe we jouw kwaliteiten op een strategische manier kunnen inzetten zodat jij weer gaat ondernemen met een doel!

Business Coach Oss
Na deze sessie:

√  Weet je wat je kunt (moet) doen om succesvol te groeien met jouw business
√ Heb je weer helder waar jij als ondernemer voor staat, wat jou uniek maakt, wat jouw kwaliteiten en kernwaarden zijn en hoe je dit op een strategische manier kunt toepassen in jouw business
√  Weet je hoe je van jouw dromen concrete doelen maakt!

€ 88,- excl. BTW

Strategiesessie aanvragen

Indien je via onderstaand formulier je gegevens achterlaat, neem ik binnen 48 uur persoonlijk contact met je op voor het inplannen van een afspraak.