Het ging mij voor de wind, althans dat is wat iedereen dacht…

Jarenlang leefde ik volgens het perfecte plaatje. Ik was 30 jaar, ik deed en had alles wat ik wilde, maar ik was nog steeds niet écht gelukkig. Ik was altijd maar op zoek naar meer. Ik zocht geluk in alles en iedereen om me heen. Het voelde niet goed, maar toch won mijn ego het keer op keer van mijn gevoel.

Totdat ik op een punt kwam waarin ik alle stabiliteit in mijn leven verloor. Na de geboorte van mijn dochter, 2 relatiebreuken in korte tijd en het verliezen van mijn baan als gevolg van Corona, gooide ik het roer om.

Ik leerde weer te vertrouwen op mijn gevoel

Ik leerde meer vanuit mijn intuïtie te leven. Ik verdiepte me in spiritualiteit, volgde webinars en luisterde podcasts op gebied van persoonlijke ontwikkeling en creëerde daarmee een growth mindset. Ik zocht naar mijn ‘purpose’ en sneller dan gedacht werden de dromen die ik als klein meisje al had, weer zichtbaar.

Van dromen doelen maken

Ik voelde aan alles dat dít het moment was! Dus ik besloot mijn dromen werkelijkheid te maken en alleen nog maar te doen waar ik écht gelukkig van word. Ik wilde alle elementen die voor mij belangrijk zijn met elkaar combineren en dáár mijn beroep van maken.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat je pas vanuit rust en vertrouwen kunt ondernemen als alle aspecten die voor jou belangrijk zijn, zowel zakelijk als privé, met elkaar in balans zijn. En dát is precies waar mijn kracht ligt; van dromen doelen maken, verbindingen leggen, prioriteiten stellen, structuur aanbrengen, plannen maken en dingen in beweging zetten. Oftewel; een passende (marketing)strategie bepalen en daarnaar handelen.

En zo ontstond het idee om andere ondernemers te gaan helpen. Als Marketing & Business Coach help ik ambitieuze, onafhankelijke en zelfstandige vrouwen, die door hun creatieve, enthousiaste en misschien soms zelfs wel eigenwijze karakter moeite hebben met het bepalen van focus en het aanbrengen van structuur in hun business.

Want dát is waar ik energie van krijg! Structuur en overzicht in je business bouwen. Met de focus op het overkoepelende; de (marketing) strategie, maar met invloeden van al het andere.

‘Your only limit is your mind ! ‘

Business Coach Oss
Hi, ik ben Stefannie.

Marketing & Business Coach. En ik ben ervan overtuigd dat dromen zonder concrete doelen en een strategie slechts dromen blijven.

Mijn doel is om creatieve ondernemers te helpen, leren, inspireren en motiveren in hun weg naar een gelukkiger & succesvoller (zaken)leven.

Enerzijds door op een eerlijke en oprechte manier mijn persoonlijke ervaringen te delen. Anderzijds door mijn kennis en expertise op een resultaatgerichte en creatieve manier over te brengen.

Ik bied de handvaten die nodig zijn om een heldere strategie en ijzersterke fundering voor jouw business neer te zetten.

Hierdoor ontstaat rust en vertrouwen voor jou als ondernemer, zodat jij op een efficiënte en effectieve manier kunt werken aan jouw droomleven!

       Enkele kenmerken van mij:
Wat je over mij moet weten

√  Als tacticus heb ik oog voor detail, maar zie ik ook de grote lijnen en het bredere verband.

√  Enerzijds heb ik een analytische benadering, anderzijds ben ik doelgericht en heb ik een hands-on mentaliteit.

√  Ik hecht me aan procedures, ben gefocust en ga gestructureerd te werk. Ik ben minutieus en alles is bij mij tot in de puntjes verzorgd.

√  Ik verwacht niet alleen van mezelf de allerbeste kwaliteit, ik stel ook hoge eisen aan de mensen waarmee ik samenwerk.

√  Ik heb een hang naar perfectie en los vraagstukken op een originele en creatieve manier op.

√  Respectvol, maar recht door zee en eigenzinnig in mijn visie.

Business Coach Oss

Wat kan ik voor jou betekenen?

 √  Door mijn nieuwsgierige en oplossingsgerichte karakter weet ik rake en confronterende vragen te stellen die leiden tot nieuwe inzichten.

√  Met mijn (soms iets te sarcastische) gevoel voor humor, maak ik samenwerkingen luchtig en ondernemen (weer) leuk!

√   Dankzij mijn analytische vermogen weet ik eenvoudig in- en uit te zoomen op jouw organisatie en jouw dode hoeken te belichten.

√   Met mijn heldere manier van communiceren maak ik efficiënt werken mogelijk en wordt de kans op succes vergroot.

√   Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Je krijgt zin om aan de slag te gaan en ik zet je aan tot actie!

Business Coach Oss
Oké, genoeg over mij.

Ik ben vooral heel nieuwsgierig naar JOU! Wie ben jij? Wat is jouw drijfveer? Waarom doe je wat je doet? En hoe zou ik jou kunnen helpen?

Het is mijn missie om ondernemende vrouwen zoals jij te helpen, leren, inspireren, motiveren en bewust te maken in jouw weg naar een gelukkiger & succesvoller (zaken)leven.

Maar ik geloof wel dat er een klik moet zijn. Want alleen dan kunnen we samen tot het beste resultaat komen. Reserveer via onderstaande button snel een plekje in mijn agenda, zodat we kunnen kijken of jij net zo enthousiast wordt van mij, als ik van jou! ;).

Liefs,

Stefannie
Volg me op Instagram voor een kijkje in mijn leven en laat je inspireren door de marketing & business tips die ik daar deel!