Hi ambitieuze ondernemer!

Wat leuk dat je een afspraak wilt inplannen voor een gratis strategiesessie!

Het feit dat je op deze pagina terecht bent gekomen, geeft aan dat je er klaar voor bent om jouw business te laten groeien! En om je daarbij te helpen, geef ik ALLEEN in de maand december twee weken lang GRATIS strategiesessies weg! Je mag het zien als een soort decembercadeautje šŸ˜‰

Als Marketing & Business coach is het namelijk mijn missie om ambitieuze vrouwelijke ondernemers te helpen met het aantrekken van de leukste klanten. Niet door harder, maar juist door slimmer te werken.

En wat is een beter moment om met jouw bedrijfsplannen bezig te zijn dan aan het einde van het jaar?!

Tijdens deze gratis strategiesessie voorzie ik je van persoonlijk advies over de groeikansen binnen jouw bedrijf, zodat je het nieuwe jaar met een vliegende start kunt beginnen.

Ben je net gestart en twijfel je of dit wel voor jou is? Stop dan snel met twijfelen. Naast ondernemers die in de groeifase zitten, help ik ook ondernemers die net gestart zijn. Ik heb hetzelfde proces als jij doorlopen dus ik weet tegen welke “struggles” je aanloopt. Tijdens ons gesprek help ik je met het bepalen van de stappen die jij mag zetten om van jouw bedrijf een succes te maken!

Reserveer via onderstaande button snel een plekje in mijn agenda, zodat ik je van waardevolle tips kan voorzien, die je direct in jouw bedrijf kunt toepassen.

Liefs,

Stefannie
Business Coach Oss