Gratis e-zine

WIL JIJ MEER RUST & OMZET IN JOUW BUSINESS?

Laat mij je helpen, leren, inspireren en motiveren in jouw weg naar een gelukkiger en succesvoller zakenleven. Ik leer je meer overzicht, structuur en focus aan te brengen met behulp van een ijzersterke marketingstrategie, de juiste mindset én de nodige dosis humor!

Download hier mijn gratis E-zine met daarin de 8 bewezen stappen naar meer rust & omzet in jouw business!

In dit complete magazine leer je o.a.:

√   hoe je jouw creativiteit kunt omzetten in een strategie die bij jou past van welke klanten je (nog) energie krijgt

√   hoe je jouw ‘why’ succesvol kunt integreren in jouw business

√   hoe je jouw dromen eenvoudig omzet in haalbare doelen

√   hoe je deze doelen vervolgens in een ambitieuze, maar realistische planning giet

√   hoe je door jezelf te zijn de leukste klanten aantrekt

√   hoe je daadwerkelijk in actie komt om jouw dromen werkelijkheid te maken

√   hoe je vanuit rust en vertrouwen keuzes maakt

Hi, ik ben Stefannie!

Marketing & Business Coach. En ik leer creatieve ondernemers hoe zij hun creativiteit om kunnen zetten in een ijzersterke marketingstrategie en daarmee vervolgens hun doelstellingen kunnen behalen. Want dát is waar mijn kracht ligt; van dromen doelen maken, verbindingen leggen, prioriteiten stellen, structuur aanbrengen, plannen maken en dingen in beweging zetten.

Als jong meisje had ik al de droom om te ondernemen. Ik visualiseerde mijn eigen reclamebureau en om mijn droom tastbaar te maken, speelde ik regelmatig “reclamebureautje” met mijn vriendinnen van de basisschool. Nadat ik mijn studies had afgerond vervulde ik verschillende Marketing & Sales functies in loondienst. De bedrijven waarvoor ik werkzaam was hadden altijd wel raakvlakken met mijn persoonlijke interesses, maar toch miste ik steeds iets…

Toen ik in 2020 door de komst van het coronavirus noodgedwongen mijn baan verloor, wist ik wat het was. Ik miste zingeving. Mijn ‘why’. Ik voelde aan alles dat dit hét moment was om van mijn droom werkelijkheid te maken. And so I did.

Terwijl jij blijft dromen, helpt iemand anders jouw klanten!

Vraag hier mijn gratis E-Magazine aan!