Dankjewel voor het downloaden van mijn E-zine ‘In 8 bewezen stappen naar meer rust & omzet in jouw business’. Je ontvangt hem binnen een paar minuten in je mailbox (check ook even je spambox).

Super tof dat jij de eerste stap hebt gezet naar meer overzicht, structuur & focus in je business. Maar ik wil wel eerlijk met je zijn. Er is nog nooit iemand succesvol geworden van het lezen van een e-book. En het feit dat je hier terecht bent gekomen, betekent dat je hulp nodig hebt. Geen losse flodders meer, maar concrete handvaten om nou eindelijk eens echt te kunnen groeien met jouw business en vanuit rust & vertrouwen te werken aan jouw dromen! Geen one-size-fits-al model, maar een totaaloplossing die bij jou past!

En dat gun ik jou! Daarom geef ik jou de mogelijkheid om een gratis strategiesessie met mij in te plannen. 

Tijdens deze strategiesessie gaan we een half uur lang full focus met jou en jouw business aan de slag! Het doel is om de basis van jouw business (opnieuw) helder te krijgen. Samen kijken we hoe we jouw kwaliteiten op een strategische manier kunnen inzetten zodat jij weer gaat ondernemen met een doel!

Om gericht in te kunnen spelen op de behoeften van jouw ideale klant is vaak meer nodig dan een goed idee. Het verschil tussen succesvolle en minder succesvolle ondernemers zit hem vaak niet in de kwaliteit van het aanbod, maar in de mate waarop het strategisch gezien allemaal klopt.

Om dat strategische stukje weer helder te krijgen, kan het helpen als iemand met je meedenkt en waarmee je kunt sparren, zodat die goede ideeën weer zichtbaar worden.

Na de strategiesessie:

√  Weet je wat je kunt (moet) doen om succesvol te groeien met jouw business
√ Heb je weer helder waar jij als ondernemer voor staat, wat jou uniek maakt, wat jouw kwaliteiten en kernwaarden zijn en hoe je dit op een strategische manier kunt toepassen in jouw business
√  Weet je hoe je van jouw dromen concrete doelen maakt!