Jaaaa!! Super tof dat we elkaar binnenkort gaan spreken! Ik kijk er naar uit! Binnen enkele minuten vind je een bevestiging van onze afspraak in je mailbox.

Voordat je weggaat, wil ik je nog wat vragen! Volg je me al op Instagram?  Daar geef ik je namelijk dagelijks een kijkje in mijn leven en deel ik waardevolle marketing & business tips. Ik zou het leuk vinden als we elkaar daar ook gaan volgen. Dan kunnen we elkaar alvast een beetje beter leren kennen! 🙂

Hi, ik ben Stefannie!

Marketing & Business Coach. En ik leer creatieve ondernemers hoe zij hun creativiteit om kunnen zetten in een ijzersterke marketingstrategie en daarmee vervolgens hun doelstellingen kunnen behalen. Want dát is waar mijn kracht ligt; van dromen doelen maken, verbindingen leggen, prioriteiten stellen, structuur aanbrengen, plannen maken en dingen in beweging zetten.

Als jong meisje had ik al de droom om te ondernemen. Ik visualiseerde mijn eigen reclamebureau en om mijn droom tastbaar te maken, speelde ik regelmatig “reclamebureautje” met mijn vriendinnen van de basisschool. Nadat ik mijn studies had afgerond vervulde ik verschillende Marketing & Sales functies in loondienst. De bedrijven waarvoor ik werkzaam was hadden altijd wel raakvlakken met mijn persoonlijke interesses, maar toch miste ik steeds iets…
Toen ik in 2020 door de komst van het coronavirus noodgedwongen mijn baan verloor, wist ik wat het was. Ik miste zingeving. Mijn ‘why’. Ik voelde aan alles dat dit hét moment was om van mijn droom werkelijkheid te maken. And so I did.